- Annons -

Chris Holder: ”Det var nära att avsluta min karriär”

Chris Holder råkade ut för en allvarlig olycka under den gångna säsongen. Det höll på att bli det sista han gjorde i karriären.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Chris Holder kan se tillbaka på två skadedrabbade år. Under slutet av 2022 skadade han sig allvarligt och under början av 2023 åkte han på en ny skada som höll honom borta under stora delar av året.

– Folk inser inte hur illa skadan var, jag var nära att avsluta min karriär. Jag kämpar fortfarande efter sviterna av den här skadan, den var väldigt komplicerad. Jag försökte komma tillbaka redan efter tre månader, men det var väldigt svårt, säger Chris Holder till tzostrovia.pl.

Chris berättar även att han nu förbereder sig för det australiensiska mästerskapet och att han njuter av det Australien har att erbjuda.

Nicki Pedersen har gjort sitt val- de representerar Danmark 2024
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna