- Annons -

Casper Henriksson ser fram emot Vojens: ”Den här gången ska jag…”

Under fredagskvällen är det dags för den tredje och sista deltävlingen i årets SGP2. Sverige är representerat av Philip Hellström Bängs och Casper Henriksson.

- Annons -

Casper Henriksson gör sin andra säsong i SGP2-serien, eller JVM om man så vill. Inför den sista deltävlingen ligger han på en niondeplats.

– Jag ser fram emot den sista JVM-deltävlingen i Vojens och jag ska försöka nå finalen igen men den här gången ska jag komma på pallen.

Hur är banan i Vojens?

– Banan är väldigt speciell för den är inte så stor och svängarna är rätt så snäva. Så starten kommer vara en viktig grej i den här tävligen.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

Efter en tuff start på JVM-säsongen i Prag så gick det betydligt bättre i Gorzow. Då lyckades han ta sig till en final.

– Jag var besviken efter första deltävlingen då inget stämde. Men den andra deltävlingen gick betydligt bättre och det är i den positionen jag vill vara i. Så överlag får jag ända vara nöjd med denna säsong i JVM serien för det har gått bättre än förra.

Hur mycket återstår av din säsong?

– Jag har andra semifinalen kvar i Polen för mitt polska lag Gniezno. Och om vi lyckas vinna semifinalen så har jag två finaltävlingar till i Polen, avslutar Casper Henriksson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna