- Annons -

Bewleys oväntade hyllning efter segern: ”Musiken är alltid bra här”

Dan Bewley plockade nio poäng på fem heat när Dackarna kammade hem den första finalen. Det finns en något oväntad sak som han uppskattar i Västervik.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Dackarna är i ett fyrapoängs överläge inför den avgörande finalen i Målilla nästa vecka. Dan Bewley tycker att laget stod för en bra insats i

– Det var bra, att vinna borta är alltid tufft. Det var en bra insats från hela laget. Det är alltid en svår bana att komma till, men jag gillar den, säger Daniel Bewley efter segern i den första finalen.

Förra året körde Bewley final med Smederna, då blev det ett SM-guld. Nu har han goda chanser att vinna igen, den här gången med Dackarna.

– Det finns några skillnader, det var kul att vinna förra året men nu är det ett nytt år. Det är två klubbar som betyder mycket för mig, nu är planen att lyckas vinna i år igen. En bra match till så klarar vi det.

- Annons -
Dan Bewley har chans att vinna SM-guld för andra året i rad. Foto: Erik Kruse

Hur ser du på avgörandet nästa vecka?

– Vi är lite starkare hemma, men det gäller att vi börjar om från noll och bara försöker gå ut och vinna matchen.

Bewley rivaliteten mellan klubbarna, det var en bra inramning med mycket supportrar från Målilla. Det finns även en lite oväntad sak som gör att han gillar att komma till Västervik.

– Det är inte långt från Målilla och det var mycket publik här idag. Det är fantastiskt att så många kom hit från Målilla för att stötta oss. Det var en häftig inramning.

– Jag måste även säga att musiken alltid är bra på den här arenan, jag älskar att komma hit. Det är alltid roligt, avslutar Daniel Bewley.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna