- Annons -

Det här blev riktigt bra – det är den här produkten vi ska sälja in

Den första finalen i Västervik blev väldigt bra, underhållande och på flera sätt härlig. En bra dag för svensk speedway.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Svensk speedway bjuder tyvärr ofta på svarta rubriker, publiken sviker, klubbarna har dålig ekonomi och förare lägger av. Under tisdagskvällen märktes ingenting av det, inte överhuvudtaget. Det var speedwayfest för hela slanten, mycket publik, bra racing och en spännande match. Kan det bli bättre?

Det är oerhört viktigt att man får till bra racing och underhållning när man väl har lyckats få folk till arenorna. Att ha bra publiksiffror i enstaka tävlingar är en sak, men att få tillbaka dem igen kräver ett bra arrangemang.

Tisdagens final var just det, utöver racingen och inramningen så var det ett bra tempo på tävlingen. Det är inte minst viktigt, personer som är på speedway för första gången vill inte se traktorrace till förbannelse. Vi inbitna kanske kan stå ut, men inte nya tittare.

- Annons -

En annan sak jag noterade var att det var väldigt många ungdomar på matchen. Det gjorde mig väldigt glad att se. Det är viktigt att börja bygga intresse från rätt ände, kan vi få speedway att bli hett bland ungdomar så är jag inte ett dugg orolig för framtiden.

Även om det bara var en match så var det här en bra kväll för speedwayen. Det är den här produkten vi ska sälja in. Snabbt tempo i tävlingen och bra racing. Det behöver inte vara så mycket svårare än så.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna