- Annons -

Bewley förvånad: ”Trodde bara att jag fick två poäng”

Daniel Bewley vann fredagens ”Sprintrace”, för det belönades han med fyra mästerskapspoäng. Det visste han dock inte om själv.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Daniel Bewley blev först ut med att vinna det nya kvalformatet som används i Warszawa och Cardiff. Helt enkelt att hålla koll på hur många poäng man fick för det var inte helt enkelt.

– Det är alltid kul att vinna, jag trodde att det bara var två poäng, så jag är väldigt nöjd nu när du säger att det är fyra. Vi ska bygga vidare på det till morgondagen, säger Daniel Bewley på presskonferensen.

Vad tyckte han då om det nya formatet? Ja det fanns för och nackdelar.

– Om jag ska vara ärlig så är det kul att de testar någonting nytt, men när jag tittar på Moto GP eller formel 1 så är jag inte så intresserad av sprintracet. Speedway är en sport där det skiljer väldigt lite så det är intressantare när man kö mot varandra på banan. Samtidigt så fick jag fyra poäng från det. Det gör även kvalet lite intressantare på TV:n, det finns två sidor av det.

Förarnas val inför lördagens GP
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna