- Annons -

Beslut taget om Ryssarna: Får endast köra i Polen 2023

På ett FIM möte i Italien har det fattats beslut om hur det ska bli med de ryska förarna 2023. Det rapporterar Sportowefakty om.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

På mötet i Italien framkom att ryssarna inte kommer att få köra i andra ligor än den polska ligan, de kommer inte heller få köra i GP-serien eller lag-VM.

Sedan Ryssland inledde sin invasion av Ukraina har Ryssarna inte fått köra i någon liga utöver den ryska ligan. Till den kommande säsongen kommer ryska förare med polska pass att få köra i de polska ligorna. Det möjliggör för förare som Artem Laguta och Emil Sayfutdinov att återvända till den polska ligan.

Därmed blir det inga ryska förare i den svenska ligan säsongen 2023. Gleb Chugunov kommer precis som den gångna säsongen att köra på polsk licens.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna