- Annons -spot_img

Trots att deadline passerats: Masarna får en till chans att betala skulderna

Masarnas förarskulder skulle vara betalda senast den 30 november, någonting som klubben inte lyckades med. Nu får man en ny chans att Svemo.

- Annons - ad

Masarna har skulder till flera av sina förare från den gångna säsongen, enligt Svemos reglemente skulle skulden vara betalt den 30 november.

Enligt Avesta tidning har Masarna skulder på mellan 500 000 och 1 000 000 kronor. Svemos grenchef Mikael Karlsson meddelar att han väljer att ge klubben mer tid istället för att degradera dem.

- Annons - ad

– Det viktigaste är att förarna får sina pengar. De allra flesta är i stort behov av pengarna som de kör in. Om vi direkt skulle tala om för en klubb att den utesluts, så kanske den ger upp helt och då får förarna inte en enda krona. Då tycker vi att det är bättre om det går att hitta en avbetalningsplan eller annan lösning, säger Mikael Karlsson till Avesta Tidning.

Nu har Masarna fått mer tid innan det är dags för nästa uppföljning.

– Jag har bett dem att återkoppla inom en vecka och berätta hur det har gått. Jag hoppas givetvis att det ska lösa sig för alla inblandade, fortsätter Karlsson.

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna