- Annons -

Becker tillbaka med bra känsla där sverigekarriären startade: ”Har bra minnen”

På banan i Gislaved gjorde Luke Becker sin debut i Bauhausligan 2021, nu är han tillbaka för att försöka ta en GP-plats.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Med några timmar kvar till start i Gislaved konstaterar Luke Becker att det endast står några bra heat mellan honom och GP-serien 2024.

– Jag ser fram emot det, jag har drömt om det här sedan jag var liten. Bara att få vara här är väldigt stort, fem bra heat och jag kan vara en GP-förare nästa år, säger Luke Becker.

2021 debuterade Luke Becker för Dackarna på banan i Gislaved. Då gjorde han en bra tävling, han påminner sig gärna om den dagen.

- Annons -

– Jag har bra minnen härifrån, jag har varit här två gånger och gjorde min debut här i Bauhausligan. Det har fungerat bra, förhoppningsvis kan det fungera bra även idag. Det gäller att få till starten bra, då är jag i en bra position.

2021 var Becker i Gislaved för första gången med Dackarna. Foto: Erik Kruse

Hur ser du på årets säsong?

– Det har inte gått helt enligt plan, jag har haft en del skador. Nu har vi rett ut det och blickar framåt, det känns som att min säsong precis har börjat. Nu ska jag avsluta den starkt.

I lördagens tävling finns det en sak som blir lite extra viktig.

- Annons -

– Starterna är alltid viktiga, jag vet att jag är snabb när jag kommer iväg, sen är det bara att vara smart på banan, avslutar Luke Becker.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna