- Annons -

Bauhausligan kan få ett nytt lag: ”Ska ta beslut vid finalen”

Under onsdagen blev Vargarna klara för final i Allsvenskan. Tidigare under dagen meddelade klubbens ordförande att man undersöker möjligheten att ta steget upp.

- Annons -

Vargarna var överlägsna i semifinalen mot Indianernas allsvenska lag, nu väntar final mot Valsarna.

– Det är gött. Det är ju för det här som jag kom in i laget i slutet av säsongen. Jag är här för att vi ska komma till final, det var det första målet vi snackade om när jag skrev på, säger Filip Hjelmland till NT.

Final i all ära, men kanske är de nyheterna som klubben släppt inför slutspele det mest intressanta just nu. Laget vill nämligen tillbaka till Bauhausligan.

– Vi ska försöka ta oss till final, och sen när vi kör där ska vi försöka komma till ett beslut i de trakterna. Vi håller på med en utredning just nu, det hade vi inte gjort om vi inte var intresserade. Vi känner att föreningen hör hemma i högstaligan och vi har en bra organisation och har byggt upp en bra ekonomi. Sedan får vi se hur stort steget blir, men vi vill upp, det är därför vi håller på med detta, säger klubbens ordförande Michael Olsson till NT.

- Annons -

Att klubben vill upp är tydligt, frågan är bara om det blir i år eller nästa år.

– Frågan är mer om vi tar steget 2023 eller 2024. Vi vill tillbaka på sikt, men frågan är när förutsättningarna finns, avslutar Michael Olsson.

Adam Holman
foto: Bengt Almgren
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna