- Annons -

Lejonens besked om talangen: ”Han är tillbaka till…”

Lejonens Casper Henriksson är skadad sedan några veckor tillbaka. Under torsdagen ger Anders Fröjd besked om när talangen är tillbaka i laget.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

För knappt tre veckor sedan kördes en JVM-deltävling i Cardiff. En tävling som blev förödande för Lejonens lokala förare Casper Henriksson.

Casper vurpade på en bana som var långt ifrån bra och bröt då nyckelbenet. Det stod då klart att han blir borta en tid, hur länge var aningen oklart. Idag vet vi, Lejonens lagledare Anders Fröjd skriver i ett meddelande till Speedwayfans.se att Casper är tillbaka till semifinalerna.

Om allt går som planerat ska alltså ”vikarien” Linus Eklöf inte behöva köra någonting mer i årets Bauhausliga. En önskan han lite skämtsamt sa att han hade i podden Cirkus Speedway .

Casper Henriksson är viktig för Lejonen från sin reservplats, laget har dragits med flera skador på slutet. Skadad är även Oliver Berntzon, tanken är att han ska köra EM-deltävlingen i Lodz på lördag.

- Annons -

Semifinalerna inleds 13 september, Lejonen kommer börja på hemmaplan. Motståndet får vi veta efter nästa veckas avgörande kvartsfinal.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna