- Annons -

Bartosz Zmarzlik om situationen i Vojens: ”Vill be om ursäkt”

Bartosz Zmarzlik diskades från lördagens Grand Prix. Anledningen till det var att han hade fel ställ på sig på tidskvalet.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det blev ett abrupt slut på Bartosz Zmarzliks helg i Vojens. Bara en kort stund innan lördagens tävling skulle börja stod det klart att han inte skulle få vara med. Nu ger den regerande världsmästaren sin bild av vad som hände. I ett meddelande på sina sociala medier skriver han sina tankar.

– Det var inte så här gårdagen skulle sluta. Jag är fortfarande arg och chockad över vad som hände. Strax innan träningen så var jag med i en marknadsföringskampanj där jag hade ett annat ställ på mig. När jag kom tillbaka till bussen råkade jag ta fel ställ. Jag fick träna för domaren. Ingen sa någonting om det under kvalet, även om det inte ursäktar mitt beteende.

– Strax innan tävlingen började fick jag höra att jag inte skulle få köra. Jag saknar ord och är besviken över att en sån här sak hände vårat team för första gången någonsin. Vi ska göra allt för att försäkra oss om att det här inte ska hända igen. Jag vill be om ursäkt till mina sponsorer, jag vill be om ursäkt till de som kom till Danmark för att se mig och alla jag gjort besvikna.

- Annons -

Läs hela meddelandet från Zmarzlik nedan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna