- Annons -

Andzejs Lebedevs inför GP-Challenge: ”Varit mitt mål sedan jag började titta på speedway”

Ett stort mål kan bli verklighet för Andzejs Lebedevs när det är dags för GP-Challenge i Gislaved.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Andzejs Lebedevs står och laddar inför GP-Challenge som avgörs om några timmar. Det är en tävling som han verkligen ser fram emot.

– Jag är taggad, det är en speciell tävling i speedwayvärlden, det är en tävling där topp tre är med i GP-serien. Man måste undvika misstagen, det är svårt att säga hur det ska gå, det är en stark lineup. Alla kan vinna idag tror jag, säger Andzejs Lebedevs.

Andzejs Lebedevs ser fram emot eftermiddagens tävling. Foto: Erik Kruse

Hur ser du på banan?

- Annons -

– Jag gillar den här banan, den är väldigt bra. Det är en riktig racingbana med många åklinjer och bra omkörningsmöjligheter. Jag hoppas att vi får se bra speedway.

Det har blivit två GP-tävlingar i år för lettländaren som är första reserv i GP-serien. Säsongen får godkänd så här långt.

– Det kunde ha varit bättre, det kan det alltid. Det har inte varit dåligt, jag tycker att jag göra mitt jobb i mina lag och individuellt har det inte varit dåligt heller.

Att kvala in till 2024-års GP-serie skulle betyda mycket för honom. Det är ett mål han har haft i många år.

- Annons -

– Det är ett av mina mål från början av karriären, jag skulle vilja vara en stabil permanent GP-förare. Mitt mål är att bli en toppförare, det har det varit sedan jag började titta på speedway som liten, avslutar Andzejs Lebedevs.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna