- Annons -

Alla gör naturligtvis som de vill och det får man respektera – men visst känns det tråkigt och synd

Fredrik Lindgren kör sannolikt inte i Sverige i år, inget nytt under solen där. Vad som däremot är hyfsat nytt är att han kör i England. Och visst känns det lite tråkigt och synd.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter att Fredrik Lindgren haft dålig form under en tid valde han att utöka med en liga till utöver den polska högstaligan. Och det blev inte den svenska ligan. Istället valde han att krita på för Birmingham Brummies i den brittiska högstaligan.

Jag respekterar att Fredrik gör det av logistiska skäl och att han tycker att det är det bästa för hans karriär just nu. Men jag kan ändå inte riktigt låta bli att tycka att det är synd att han inte valde att gå tillbaka till den svenska ligan när det väl var dags att utöka till en liga till.

Att han inte körde i Sverige för att det blev för stor belastning och för att han ville spendera mer tid med familjen det köper jag helt och fullt. Men att Sverige alltså inte ens är hans andra val känns tråkigt. Det är ändå Sveriges bästa förare vi talar om. Till och med en av världens bästa. Det hade såklart varit kul om de svenska fansen fick se honom varje vecka i Sverige igen. För så många år, eller chanser finns det ju inte kvar innan han tackar för sig.

- Annons -

Man kan inte komma ifrån att han drar folk och skapar ett intresse. Precis som alla förare gör, inte minst de svenska förarna. Jag tror att det hade varit kanon om han skrev på för en svensk klubb. Det hade sporten mått bra av. Men det är väl bara att hoppas på nästa år, antar jag.

Jag respekterar att han gör vad han känner är bäst för sin karriär. Även om det är himla synd att inte Sverige kunde vara ett alternativ.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna