- Annons -

Aleksandr Loktaev: “Maten börjar ta slut”

Vetlandaföraren Aleksandr Loktaev berättar i en intervju till SVT sport om den hemska sitationen i hemlandet.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Aleksandr Loktaev är född och uppvuxen i Ryssland. Han har dock bott i Ukraina i tio år. När han för fem år sedan blev Ukrainsk medborgare sa han ifrån sig sitt ryska medborgarskap. Situationen i Ukraina är såklart tuff för honom.

– Vi sitter på spänn. Vi hör flyglarmen och gömmer oss i ett skyddsrum. Vi är fysiskt okej, men situationen går inte att beskriva. Alla försöker hjälpa varandra så gott det går Men resurserna och maten börjar ta slut. Vi försöker hålla ut, säger Aleksandr Loktaev till SVT Sport.

Loktaev bytte inför säsongen klubb från Eskilstuna Smederna till Vetlanda speedway. Huruvida han kommer att vara tillgänglig den tredje maj återstår att se. Givetvis hamnar det sportsliga i skymundan i en sådan här fruktansvärd händelse.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig och mer eller mindre nödvändig för att det ska gå att lägga ner tid på detta. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna