- Annons -spot_img

Vetlanda redo att ersätta två förare: “Vill få klarhet”

Vetlanda Speedway har kontrakt med två förare som påverkas av konflikten i Ukraina. Den ena är Sergei Logachev, honom måste de ersätta. Vad som händer med den andra, ukrainaren Aleksandr Loktaev är mer oklart.

- Annons - ad

Beslutet att inga ryska förare får köra i Sverige gör såklart att vissa klubbar nu måste ersätta flera förare. En av klubbarna är Vetlanda. Rikard kling, lagledare i Vetlanda kommer definitivt behöva ersätta ryssen Sergei Logachev. I en intervju till Vetlanda-posten berättar han dock att han gärna ser honom i klubben längre fram.

– Vi kommer vara tydliga med att den föraren som ersätter honom är här som ersättare och kan skrivas ut om Logachev blir tillgänglig för oss igen.

- Annons - ad

I ett SMS till speedwayfans.se skriver Rikard att man har lite på gång när det gäller ersättare till Logachev.

– Jag har krokar ute, men ingen panik. Jag vet inte vad jag ska välja, vilken häst jag ska satsa på så att säga.

Det råder större frågetecken om hur det blir med Loktaevs medverkan. I skrivande stund sitter han fast i Ukraina.

–Managern har en plan. Jag vill gärna få klart om jag letar efter en eller två ersättare, det avgör mycket vem som ska ta vems plats också, avslutar Rikard Kling.

Adam Holman
foto: Rikard Kling
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig och mer eller mindre nödvändig för att det ska gå att lägga ner tid på detta. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna