- Annons -

Zmarzliks tankar om framtiden: ”Jag vill gärna…”

Bartosz Zmarzliks och Lejonens säsong avslutades med ett SM- silver under tisdagen. I världsmästarens buss delger han sina tankar inför nästa år.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Lejonen räckte inte till mot Smederna, sett över två matcher fick Gislavedslaget se sig besegrat med 95–84. När jag ber om en intervju med världsmästaren vinkar han in mig i sin buss.

– Det var en tuff match för oss, Smederna var mycket bättre än vad vi var. Sådan är idrotten, ser vi till hela säsongen så gör vi det bra. Det var synd att vi inte kunde vinna guldet men vi ska vara nöjda med silvret. Det är inte ett dåligt resultat, säger Bartosz Zmarzlik.

Världsmästaren får konstatera att Smederna blev numret för stort.

Har du funderat någonting på din framtid i klubben?

– Jag vill gärna vara kvar, jag tror att jag blir det. Vi får se vad som händer men jag har trivts väldigt bra i klubben.

- Annons -

Zmarzlik hade inte sin bästa kväll mot Smederna, sett över hela säsongen har han dock ett imponerande snitt på 2.677 poäng per heat.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna