- Annons -spot_img

Zmarzliks fina gest till sin första ledare

Bartosz Zmarzliks första lagledare Boguslaw Nowak fick oväntad hjälp av den tvåfaldiga världsmästaren.

- Annons - ad

Boguslaw Nowak, Zmarzliks första ungdomsledare har fyllt 70 år. Efter en speedwayolycka 1988 sitter han i rullstol, till sin 70-årsdag önskade han sig en elektrisk rullstol. En insamling startades för att möjliggöra det, när Bartosz Zmarzlik fick höra om det tvekade han inte på att hjälpa till.

– Bartosz ringde mig förra veckan och sa att han hade hört om insamlingen. Han frågade hur mycket det var, jag svarade att det var 25000 Zloty. Då svarade han att jag inte behöver samla in några mer pengar. Han ville gärna köpa en sådan elektrisk rullstol åt mig. Jag blev väldigt rörd och glad, säger Boguslaw Nowak till polska sportowefakty.

Nowak tränade Zmarzlik från att han var sju år tills han gjorde debut i Stal Gorzow.

Adam Holman
foto: Erik Kruse

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna