- Annons -

Zmarzlik laddade upp inför Warszawa i Hallstavik: ”Vet inte varför han sa så”

Bartosz Zmarzlik var för en gångs skull med när Lejonen mötte Rospiggarna på bortaplan. Och han gjorde det bra, på fem heat noterades han för 13 poäng.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Att Bartosz Zmarzlik inte skulle gilla banan i Hallstavik har det pratats om flera gånger tidigare. Det har pratats om att stjärnan ska ha haft inskrivet i sitt kontrakt att han inte behöver köra i Hallstavik. Enligt den regerande världsmästaren ska det dock inte stämma.

– Jag gillar banan här, jag har hört att Anders (Fröjd) har sagt att jag inte gillar den. Jag vet inte varför han sa så, han kanske skojar. Men det är inte sant, när jag har möjlighet att komma hit så säger jag inte nej, säger Bartosz Zmarzlik till Värnamo Nyheter.

- Annons -

Den stora anledningen till att han var med i år var att det på lördag körs GP i Warszawa. Hallstaviksbanan är kort och påminner därmed en del om lördagens GP-bana.

– Det var en bra träning inför Warszawa att köra på en liten bana, vi får se vad som händer.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna