- Annons -

Woffindens kräftgång fortsätter – kanske läge för några matcher i Sverige?

Tai Woffinden har det tufft, både i GP-serien och i Polen. Under söndagen stod han för ytterligare en tung tävling. Fem poäng på fyra heat blev resultatet när hans Wroclaw förlorade borta mot Lublin. Kanske kan några matcher i Sverige göra nytta?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det är tufft och tråkigt att titta på Tai Woffinden just nu. Ingenting tycks fungera för profilen, det blev en poäng i lördagens GP-tävling och under söndagen blev det fem poäng på fyra heat i Polen.

Hans snitt är nere på 1.448 poäng per heat i Polen. 2023 var den siffran 1.963 och 2022 snittade han. 1.926. Det är naturligtvis stora skillnader.

I England går det betydligt bättre, där snitt han 2.209 poäng per heat.

- Annons -

Om man vill så kan man dra slutsatsen att det går bättre i England i och med att han tycker om att köra där. Han har tidigare i flera intervjuer talat om att trivs i England, det är en mer avslappnad stämning och det är ett större fokus på att det ska vara kul att köra speedway.

Det samma brukar gälla för Sverige, de flesta förarna tycker att det är mer avspänt att köra här. ”Woffy” har kontrakt med Västervik, tanken är att han ska göra några matcher. Även om han i första hand är backup.

Kanske börjar det bli dags att göra några varv i Sverige? Britten behöver hitta glädjen igen, och då kan kanske Sverige vara ett bra sätt att göra det på?

Jag hoppas att han kan hitta farten och glädjen, det är aldrig kul att se en förare som inte alls får till det.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna