- Annons -

VM-ledaren om nya konceptet: ”Blir en ny erfarenhet – går inte att tänka på setupen”

Under fredagskvällen är det dags för den omtalade kvalsprinten i Warszawa. Jack Holder ger sin syn på det nya konceptet.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Det är spännande, det är någonting nytt inom sporten. Det är bra att vi testar någonting nytt som får folk att snacka. Det är häftigt att det handlar om att vara snabbast i den grupp du lottas i. Men det beror på vilka du är i samma grupp som, säger Jack Holder till Fimspeedway.com

– Det blir en ny erfarenhet, oavsett vilka jag lottas emot så kommer jag ge 100%, fortsätter han.

Givet att det delas ut poäng under det som normalt sett bara handlar om val av startbanor så blir det några andra saker som blir extra viktigt.

- Annons -

– Det gäller också att tänka på hur cykeln fungerar, när man är ute i två minuter siktar man bara på att få så bra tid som möjligt. Man kan inte tänka på inställningarna inför lördagkvällen. Den nya sprinten blir absolut något nytt, men det är häftigt att vi ska testa. Vi får se hur det går, avslutar Jack Holder.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna