- Annons -

Vinnaren av snittligan uppges klar för Örnarna: ”Väldigt bra tillskott”

Örnarna siktar på att köra i Allsvenskan för andra året i rad, då uppges man vara överens med Oliver Berntzon som vann den allsvenska snittligan 2022.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Örnarna gjorde den gångna säsongen sitt första år i Allsvenskan på länge. Det slutade med en femteplats. Nu ser det ut att bli en ny säsong i Allsvenskan för Mariestadslaget.

– Klubben är på väg uppåt och det finns mycket positivt, inte minst på ungdomssidan. Vi kan inte kliva ner i division ett igen utan målet måste vara att köra i Allsvenskan, säger Fredrik Olsson som är sportsligt ansvarig i klubben till Mariestadstidningen.

– Vi är muntligt överens med Oliver Berntzon om att han ska köra för oss nästa säsong. Han vann snittligan i Allsvenskan den här säsongen, så det är ett väldigt bra tillskott och ger oss en grund att stå på.

Joel Andersson byter klubb: ”Kommer kunna skapa riktigt bra speedway”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna