- Annons -

Vill Norrköping ha ett speedwaylag i högsta serien?

Vargarna gjorde en bra match under tisdagskvällen, de kämpade, slet och var faktiskt nära att besegra Indianerna hemma. Men ser man till publiksiffran är frågan om Norrköping ens vill ha ett lag i Bauhausligan.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vargarna har fått en tuff start på årets säsong. Men på hemmaplan har det så när som på en match sett ganska bra ut. De har stått upp bra och de har varit nära att vinna flera matcher.

För att det ska bli någon seger hemma krävs det nog att man har fullt lag. Annars räcker det inte till i Bauhausligan.

Tittar vi på publiksiffran som under tisdagskvällen var 1107 så ställer jag mig frågan: ”Vill Norrköping ha ett speedwaylag i högsta serien?

- Annons -

Jag är inte helt övertygad om det. Kanske att ett starkare lag skulle kunna göra att det kom fler åskådare. Men hur ska man komma dit om det inte finns något intresse? Det blir en utmaning.

Jag hoppas att det blir mer publik framåt, samtidigt så är det som jag brukar säga, man kan inte be folk att komma. Publiken kommer bara om de verkligen är intresserade.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna