- Annons -

Victor Palovaaras säsong över: ”Behöver en operation”

Victor Palovaaras säsong befaras vara över, det efter en krasch i Målilla i helgen. Palovaara skriver på sociala medier att han behöver opereras.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Victor Palovaara har haft en makalös säsong, värmlänningen har tagit stora steg i utvecklingen och plockat viktiga poäng för Rospiggarna i Buahausligan.

Nu kommer ett mardrömsbesked för Hallstaviksklubben, Palovaara har brutit fotleden och missar sannolikt resten av säsongen. Det var på träningen inför GP-tävlingen i Målilla som olyckan var framme. Palovaara ramlade och fick cykeln på foten, trots det körde han ett heat.

”Väl hemma har vi nu kollat foten och konstaterat att fotleden är bruten och jag kommer behöva en operation”, skriver Victor Palovaara på Facebook.

”Vill önska Rospiggarna speedway lycka till i semifinalen imorgon och tisdag. Så om allt går bra kanske vi ses igen i finalerna”, fortsatte han.

- Annons -

Under måndagskvällen inleder Rospiggarna jakten på en finalplats borta mot Smederna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna