- Annons -

Victor Palovaara: ”Alltid ett av de stora målen under säsongen”

Under tisdagskvällen körs den individuella SM-finalen i Målilla. Vi tar tempen på några av förarna inför tävlingen.

- Annons -

Victor Palovaara åkte på en smäll tidigt på säsongen. Trots det var han snabbt tillbaka på cykeln. Skadorna har gjort att inledningen på säsongen inte varit optimal.

– Det har varit en lite knackig start på säsongen för mig efter att jag bröt handleden och senare upptäckte att jag fortfarande har ett båtben och lite andra problem i handleden som spökar, säger Victor Palovaara.

Hur ser du på den kommande SM-finalen?

– Jag ser fram emot SM det är ju alltid ett av de stora målen med säsongen och det är kul att få köra individuellt.

- Annons -

Målet med tävlingen är att komma på pallen.

– Mitt mål är att förbättra mig från förra året när jag blev fyra. Sen går man alltid för att vinna men att vara på pallen är målet.

Han kommer till Målilla med positiva minnen från en tävling där under fjolårssäongen.

– Jag trivs bra där. Förra gången jag var där med Rospiggarna tog jag 17 poäng så jag har en bra känsla därifrån, avslutar Victor Palovaara.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna