- Annons -

Vi gör en stor GP-satsning: Åker på majoriteten av tävlingarna

Den kommande säsongen är inte långt borta, därmed har vi glädjen att kunna meddela att vi i år kommer lägga ett större fokus på GP-speedwayen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Speedwayfans.se startades i januari 2021, på lite drygt ett år har våra artiklar lästs mer än två miljoner gånger. Det är vi mycket tacksamma för. Att hela tiden utveckla sidan är viktigt, så därför gör vi en ny satsning.

Idag har vi skickat in det som krävs för att medverka på samtliga GP-tävlingar den kommande säsongen. Därmed kommer vi lägga ett ännu större fokus på GP-speedwayen. Tanken är att det ska bli intervjuer i video, text och ljudformat. Intressanta och speciella vinklar kring GP-cirkusen.

Där engagerar vi gärna läsarna när det närmar sig mer, vi är öppna för olika förslag på innehåll som ni vill se. En bra grundförutsättning är iallafall att vara på plats.

Vi ser mycket fram emot det här och vi hoppas att ni ser fram emot GP-serien lika mycket som vi gör.

- Annons -

Mer information kommer längre fram.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna