- Annons -

Veckans startsjua omgång sex: ”Kungen av Kråkvilan”

Den sjätte omgången i Bauhausligan är körd och därmed en ny startsjua. Vi har tagit hänsyn till rådande snittregler och hur många svenskar som måste vara med i lagen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.
Foto: Erik Kruse


1. Robert Lambert – 14p (Västervik)

Kommentar: Brittens fina form fortsätter. I tisdags var han återigen lagets bästa poängplockare i segern borta mot Pirtarena.

- Annons -

Foto: Erik Kruse

2. Frederik Jakobsen 12+1p (Smederna)

Kommentar: Återkomsten i Bauhausligan och debuten i Smedvästen blev succé. Dansken imponerade och bidrog starkt till lagets fina avslutning på matchen. Hade dessutom matchens snabbaste heattid.

- Annons -

Foto: Erik Kruse

3. Patryk Dudek – 15p (Indianerna)

Kommentar: Som lag hade Indianerna en mindre lyckad kväll men polacken gjorde allt han kunde för att hjälpa laget. Visade fina takter på sin tidigare hemmabana.

Foto: Erik Kruse

4. Jaimon Lidsey – 9+3 (Lejonen)

Kommentar: Hade en svagare inledning på matchen med två enpoängare men kom sedan igång. Avslutade med 7+2 och involverad i lagets båda femettor.

Foto: Erik Kruse

5. Kim Nilsson – 15p (Smederna)

Kommentar: Kungen av Kråkvilan. Banrekordhållaren Kim Nilsson trivs onekligen bra på banan i Norrköping. I tisdags blev det 15 pinnar på sex heat för hans del.

Foto: Erik Kruse

6. Rasmus Karlsson – 3+1p (Indianerna)

Kommentar: Den regerande 250cc-världsmästaren tar stora kliv även på 500cc. Tre poäng är kanske inte mycket för världen men att ta poäng i samtliga heat i en match under sin debutsäsong på 500cc är värt att lyfta.

Foto: Erik Kruse

7. Victor Palovaara – 12+1p (Rospiggarna)

Kommentar: Ännu en gång visar värmlänningen vad han kan. Fullt inklusive bonus i sina tre ordinarie heat och sen avslutar han med två stycken tvåor.

Snitt: 10.577
Summa: 80+6

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna