- Annons -

Västervik förändrar igen – GP-tvåan skrivs ut

Västervik väljer att förändra i truppen igen. David Bellego välkomnas tillbaka.

- Annons -

Västervik har aviserat att Fredrik Lindgren inte kommer att köra kvällens match.

Nu har man hittat en ersättare.

Något förvånande så är det David Bellego som skrivs in i truppen igen. Fransmannen skrevs ur för två veckor sedan till förmån för Mikkel Michelsen.

Västervik skriver ut Jack Holder som så här långt inte varit tillgänglig för laget.

Det meddelar klubben i ett pressmeddelande.

”I den situation vi befinner oss i när Chris blev långtidsskadad så behöver vi jobba med truppen varje vecka då vi har problem med tillgänglighet på toppförarna under vissa veckor. Jack fick tyvärr mycket inställt i England i början av säsongen och har minst sagt ett hektiskt schema i sin kalender och vi kan tyvärr inte hitta några lämpliga luckor för tävlingar i Sverige. David har varit utskriven från truppen några matcher men vi väljer nu att skriva tillbaka honom då vi inte kan ha för många förare inskrivna som inte är tillgängliga. Han har införskaffat nytt maskinmaterial och är viktig i vårt lagbygge med sitt snitt. Han går in på reservplats redan till kvällens match i Motala”, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

- Annons -

David Bellego har ett ingångssnitt på 1,368

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna