- Annons -

Världsmästare klar för Västervik: ”En lagförare av rang”

Under fredagen stod det klart att 2012-års världsmästare Chris Holder är klar för Västervik speedway. Det skriver klubben i ett pressmeddelande.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Chris Holder lämnade Indianerna efter den gångna säsongen, anledningen ska ha varit att Chris inte var nöjd med lagbygget. Ny klubbadress blir istället Västervik. Den gångna säsongen var Chris Bästa på många år.

– Jag ser verkligen fram emot att vara en del av Västervik 2023 som har en av Sveriges bästa racingbanor. Västervik är en väldigt professionell klubb med en gedigen vinnarmentalitet. Laget kommande säsong är starkt med många bra förare och jag är väldigt exalterad över att vara en del av truppen. Allt finns för att vara med och hota om titeln i Bauhaus-ligan och jag ser verkligen fram emot att representera Västervik 2023, säger Chris Holder i ett pressmeddelande.

Lagledare Morgan Andersson ger sin syn på värvningen.

– Att få in Chris i laget passar oss mycket bra och han har en utmärkt säsong bakom sig. Tyvärr fick säsongen ett abrupt slut redan den 20 augusti då han var inblandad i en olycka under GP Challenge-finalen i Glasgow när han var på väg att säkra en Grand Prix-plats till 2023. Med Chris får vi en lagförare av rang med en bra personlighet och mycket rutin. Det är heller ingen nackdel att han trivs utmärkt på Hejla Arena.

- Annons -

Västervik 2023
Chris Holder, 2.081
Bartosz Smektala, 2.041
Tai Woffinden, 2.022
Gleb Chugunov, 1.759
Mads Hansen, 1.407
David Bellego, 1.368
Jacob Thorssell, 1.174
Anton Karlsson, 0.500

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna