- Annons -

Valsarnas vädjan: ”Går inte att trolla med knäna”

Valsarna speedway har inte haft så mycket publik på sina hemmamatcher som man önskat. Nu lägger man korten på bordet och vädjar till publiken att de ska sluta upp kring laget.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Fortsätter det med en svikande publik så att vi måste ta ur eget kapital för att täcka upp för en hemmamatch så blir det allvarligt, säger Bengt Kiuru, som är ordförande i klubben till NWT.

Att publiken kommer tillbaka till lagets matcher är av stor vikt.

– Vi måste få de tillbaka så att en hemmamatch täcker en hemmamatch plus lite mer, så man kan bygga upp en buffert därifrån.

- Annons -

För att det ska bli så har man från klubbens sida klart för sig hur mycket publik som behövs.

– Vi behöver ha någonstans runt 500 personer för att gå någorlunda runt. Helst 550 för att få lite klirr i kassan dessutom.

Om det inte blir bättre framåt kan det bli så att man inte kommer kunn fullfölja säsongen.

– Då kan vi tvingas dra oss ur. Det är enkel matematik, för det går inte trolla med knäna. Men vi hoppas på publik nu på torsdag och framöver, för rent sportsligt kan vi inte göra mer.

Andra semifinalen är avgjord – här är lagen som kör final
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna