- Annons -

Uppgifter: Rospiggarnas skulder ser ut att vara värre än befarat: ”Tänker inte kommentera”

Rospiggarnas ekonomiska bekymmer känner nog många till. Många trodde nog dock att det värsta var över, så ser det inte ut att vara.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Rospiggarna blev klara med sitt lag i grevens tid. Sent på deadlinekvällen hade man gjort klart med de tre förare som skulle göra truppen komplett.

Norrtelje Tidning har presenterat uppgifter gällande att klubben har två miljoner i skulder. Någonting som avgående ordförande Per Nohr inte vill kommentera.

– Jag tänker inte kommentera någonting om ekonomin förrän årsmötet den 19 mars, då vi får siffrorna. De håller på med årsbokslutet och jag vill inte gå in och förstöra eller försvåra något förrän vi har allting klart. Den diskussionen tänker jag inte gå in på i nuläget, säger han till tidningen.

- Annons -

Han vill inte heller kommentera någonting om huruvida Rospiggarna kommer till start i år eller inte.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna