- Annons -

Uppgifter: Han ligger bra till för att få ett Wildcard

Det är intressant att spekulera kring vilka förare som ska tilldelas Wildcard till nästa års säsong. En som ska ligga bra till är Andzejs Lebedevs.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Andzejs Lebedevs har i år varit förstareserv i GP-serien. Det blev sex inhopp och 31 poäng. Han blandade och gav, i sina bästa stunder såg han stark ut.

Enligt Sportowefakty ska det under söndagen vara möte mellan FIM, Discovery och andra intressenter om vilka förare som ska få Wildcard till säsongen 2024. Enligt de uppgifterna ska Phill Morris även ha sagt till Lebedevs under lördagen att han ska vara redo att svara i telefonen under söndagen.

Uppgifter har även kommit kring att GP-serien vill utöka arrangemanget i Riga. Arenan ska byggas ut och då planerar man att ha ett återkommande Grand Prix där. För att stärka intresset skulle det vara bra med en permanent förare.

Ska Woffinden räddas av ett Wildcard igen?
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna