- Annons -

Tvingas oväntat lämna klubben: ”Svårt att förstå”

Nicolai Klindt får lämna Oxford Spires. Det bara veckor efter att säsongen har dragit igång. Någonting som kom mycket oväntat.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Nykomlingen Oxford har inlett säsongen i England på ett bra sätt. Trots det väljer man tidigt att göra förändringar i laget. Nikolai Klindt är inte längre önskad hos dem.

– Det kom från ingenstans. Jag förväntade mig inte det är. Jag pratade med klubben om min form dagen innan, den är långt ifrån vad jag önskat men jag har gjort förändringar inför nästa hemmamatch som jag hoppades skulle göra skillnad. Vi har vunnit tre av fyra matcher och vi leder serien. Så jag har svårt att förstå varför de förändrar i laget nu. Speciellt med tanke på att de kommande matcherna körs på banor som passar mig, skriver Nicolai Klindt på Facebook.

Nicolai Klindt ersätts av Erik Riss.

- Annons -

Dansken skriver även att han förväntar sig att någon annan klubb hör av sig när hans snitt går upp i maj.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna