- Annons -

Två lag i mitten av tabellen möts i Kumla: ”Två jämna lag”

Under tisdagskvällen möts Indianerna och Rospiggarna i Kumla. För gästernas del är det en viktig match för att mer eller mindre säkra slutspelsplatsen. Vinner man mot Indianerna och tar bonusen går man dessutom om Indianerna i tabellen, förvisso med en match mer körd.

Sedan tidigare saknas Andzejs Lebedevs, till matchen i Kumla saknas även Szymon Wozniak.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Wozniak hade meddelat det här till Peter Jansson redan vid kontraktsskrivningen och sagt att han inte kunde det här datumet. Matchen krockar med något annat. Exakt vad det är vet jag inte, säger Rospiggarnas sportchef Thomas Viktorsson

– Det blir en intressant match mot Indianerna. Vi förlorade med liten marginal mot dem på vår hemmabana och jag tror att det kommer bli tufft imorgon, framför allt med tanke på att vi har flera förare borta. Men vi ska åka dit och försöka ge dem en match, säger Thomas Viktorsson.

För Indianernas del handlar det om att befästa fjärdeplatsen i första hand. Laget kommer få svårt att nå tredjeplatsen i tabellen.

- Annons -

Peter Johansson berättar till Nerikes Allehanda vad han tror om matchen.

– Det är två jämna lag på pappret. Det blir lite klyschigt, men vi måste vara starkare rakt över. Våra toppar måste slå deras toppar, vårt mittenskikt måste vara bättre än deras och våra reserver måste ta fler poäng än deras reserver.

Laguppställningar

Kumla Indianerna (47 poäng)
1. Niels-Kristian Iversen
2. Norbert Krakowiak
3. Chris Holder
4. Norbert Kosciuch
5. Max Fricke
6. Jonatan Grahn
7. Gustav Grahn

- Annons -

Rospiggarna (43 poäng)
1. Kai Huckenbeck
2. Andzejs Lebedevs, (R/R)
3. Victor Palovaara
4. Kim Nilsson
5. Timo Lahti
6. Daniel Henderson
7. Kevin Juhl Pedersen

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna