- Annons -

Tufft läge för Masarna: ”En riktig skitsäsong”

Masarna har fått en stökig uppladdning inför mötet med Rospiggarna. Laget har fått göra flera förändringar inför mötet.

- Annons -

Masarna har haft en jobbig säsong så här långt, på de första nio matcherna har laget endast vunnit en match. Inför tisdagens match mot Rospiggarna saknar laget flera viktiga förare.

– Vi kör med det vi har helt enkelt. Den här matchen får bli som den blir, därefter får vi ladda om till nästa match. Vi hade ju helst behövt vunnit denna match för att ha chans till slutspel, vi försöker göra det bästa vi kan med det vi har nu sista matcherna. Men helt klart en riktigt skitsäsong så här långt, säger Sebastian Aldén.

Masarna saknar Przemyslaw Pawlicki, Ernest Koza, Adrian Gala, och Francis Gusts. I Adrian Galas fall så kommunicerades under måndagen att hans säsong är över på grund av skada.

I gästernas lag gör Eddie Bock debut i Bauhausligan.

- Annons -

För Rospiggarnas del så är det en oerhört viktig match i deras kamp för att befästa slutspelsplatsen. Hemmalaget Rospiggarna leder bonuskampen med 54–36. I Hallstavikslaget är Tomasz Gapinski och Kevin Juhl Pedersen tillbaka i laget efter att ha stått vid sidan av ett tag.

Laguppställningar

Rospiggarna: (54)
1. Victor Palovaara
2. Andzejs Lebedevs
3. Szymon Wozniak
4. Tomasz Gapinski
5. Timo Lahti
6. Kim Nilsson
7. Kevin Juhl Pedersen

Masarna: (36)
1. Krzysztof Buczkowski
2. Rohan Tungate (R/R)
3. Jan Kvech
4. Philip Hellström– Bängs
5. Antonio Lindbäck
6. Eddie Bock
7. Emil Millberg

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna