- Annons -

Tony Rickardsson klar för populära TV-programmet: ”Det var nu eller aldrig”

Under måndagen står det klart att Tony Rickardsson är klar för Mästarnas Mästare, efter att ha fått frågan i många år var set dags nu.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Mästarnas Mästare är ett av de mer klassiska TV-programmen i Sverige. Genom åren har flera av våra största idrottare varit med. Nu står det klart att Tony Rickardsson kommer att vara med i programmet som sänds våren 2024.

– Det känns bra, det ska bli riktigt kul faktiskt. Det här är första gången som jag har tid och möjlighet att vara med, jag har fått frågan många gånger tidigare. Det börjar bli dags känner jag, det är lite nu eller aldrig. Man blir ju inte yngre, säger Tony Rickardsson när vi når honom.

Vad ser du mest fram emot med att vara med?

- Annons -

– Jag gillar att tävla, aktiviteterna ska bli kul. Det är ju som väldigt avancerade midsommarstångs jippon. Det ska även bli kul att träffa andra idrottare och höra deras historier. Det tycker jag är väldigt intressant.

Foto: Erik Kruse

Att representera speedwayen i på bästa sändningstid tycker han är viktigt.

– Det är alltid bra att göra det, Antonio har gjort det jättebra där tidigare. Det är stort att representera motorsporten, resultatmässigt tror jag inte att jag kommer kunna övertyga så mycket, avslutar Tony Rickardsson.

Inspelningen av årets säsong inleds om några veckor, under våren 2024 visas programmet i SVT.

Nu inleds slutspelet – så ställer lagen upp
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna