- Annons -

Tony Rickardsson gör comeback

Världens genom tiderna bästa speedwayförare gör nu en oväntad comeback. Suget  att köra speedway blev till slut för stort och när den svenska säsongen drar igång står Tony Rickardsson på startlinjen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter att för några år sedan ha tävlat mot Gunde Svahn i tv4 programmet “I Huvudet på Gunde Svahn” ska Tony ha gjort en satsning mot att vara i form igen för att tävla på den absolut högstan nivån. Det tog några år men nu är masen redo att återigen utmana de bästa förarna. Tony kommer få snittet 0.500 och han letar nu efter en klubb i Bauhausligan. Obekräftade uppgifter placerar Tony i Masarna då han tyckte att de behövde en svensk med GP erfarenhet efter att Antonio Lindbäck tackat för sig.

Tony siktar även på att kvala i till GP-serien en gång till innan det är dags att på nytt avrunda karrirären. Speedwayfans.se har försökt nå Tony för en kommentar men han avböjer.


Låter det för bra för att vara sant? Då rekommenderar jag starkt att ta en titt på dagens datum

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Fick du dig ett gott skratt? Om du vill stötta speedwayfans.se swisha gärna några kronor till 1230908236. Inget bidrag är för litet allt är välkommet.

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna