- Annons -

Tar timeout: ”Personliga problem”

Rospiggarna får klara sig utan Oskar Polis i mötet med Indianerna. Polacken tar timeout från racingen i Sverige.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter förra veckans förlust hemma mot Vargarna är det dags för en ny utmaning för Rospiggarna. Den här gången kommer Indianerna på besök till Hallstavik.

– Vi måste vara mer fokuserade från start. Sen måste vi även hålla fokus hela tävlingen. Det går inte att slarva bort både starten och slutet på matchen, som vi gjorde sist. Vi måste vara på tå från heat ett, säger lagledare Peter Jansson till Norrtelje Tidning.

Oskar Polis saknas i Rospiggarnas uppställning.

- Annons -

– Jag vill inte gå in på exakta detaljer. Men han har lite personliga problem hemma i Polen och tvingas ta en timeout från speedwayen i Sverige. Annars hade han självklart varit med i vår förstauppställning. Det han har visat de tre senaste matcherna har varit bra. Men nu får vi tyvärr klara oss utan honom. Sen får vi se hur länge detta pågår. Vi ska ta ett beslut längre fram om vi ska ersätta honom med en annan förare eller hur det ser ut.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna