- Annons -

Tar Frankrike sig vidare i sitt första Lag-VM?

Lag-VM fortsätter under onsdagkvällen med den andra semifinalen. Där hittar vi en debuterande nation i dessa sammanhang.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

När Lag-VM är tillbaka i kalendern finns Frankrike med för första gången. Frankrikes Dimitri Bergé ser fram emot kvällens event på Olimpistadion vilket också blir hans debut på banan i Wrcolaw.

– Jag ser fram emot att vara med i Lag-VM. Det är första gången jag är här så vi får se efter träningen men det ser bra ut så vi ser fram emot det säger Dimitri Bergé.

Likt många förare är Frankrikes Dimitri Bergé inne på samma spår när det gäller vad som blir det viktiga att lyckas med under kvällen.

- Annons -

– Nåja, vi måste se vad som sker med banan men som vi såg igår så var det viktigt att hoppa iväg bra från start och det blir viktigt även idag.

Hur ser du på att Speedway World Cup är tillbaka i kalendern?

– Det är väldigt kul, det är ett stort event så det är verkligen kul att få vara här på plats och representera vårt land i ett världsmästerskap. Det blir en rolig vecka och vi hoppas på bra resultat och tar oss till Race Off avslutar Dimitri Bergé.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna