- Annons -

Talangen fortsätter i moderklubben: ”kommer alltid betyda mycket för mig”

Idag står det klart att Lejonens supertalang Casper Henriksson fortsätter i klubben. ” Vi är väldigt glada över att kunna förlänga med Casper”, säger lagledare Mikael Holmstrand.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Casper Henriksson, född 2004 har gjort två säsonger i Bauhausligan. I år snittade han 0.659 poäng per heat. Han är nöjd med årets säsong.

– Årets säsong med Lejonen är jag väldigt nöjd med. Jag har fått köra mycket, det är jag tacksam för. Det har varit bra lagkänsla och det gör det såklart roligare, säger Casper Henriksson.

Att representera sin moderklubb i Bauhausligan är någonting han verkligen njuter av.

- Annons -

– Det känns väldigt stort. Jag trivs fantastiskt bra i Klubben. Allt är bra, både på och utanför banan. Det är många som känner igen mig i Gislaved, det gör att jag hör mycket jubel från publiken. Det är härligt.

Casper Henriksson njuter av att köra för Lejonen.

Casper berättar även hur han resonerade när han valde att stanna.

– Lejonen kommer alltid att vara klubben i mitt hjärta. Jag kommer alltid gilla att köra i Lejonen. Det känns som att klubben håller på att bygga ett väldigt bra lag med bra lagsammanhållning. Jag trivs bra med lagledarna och lagkamraterna, avslutar Casper Henriksson.

Från klubbens sida är man såklart nöjd med att kunna förlänga med en lokal förare. Mikael Holmstrand ger oss sina tankar.

- Annons -

– Från klubbens sida är vi väldigt nöjda över att ha gjort klart med Casper ännu en säsong. Det har varit viktigt för oss att få klart med våra svenska förare och nu är vi i mål med det. Casper är en av Sveriges mest lovande juniorer och en egen produkt så givetvis har det varit högsta prioritet för oss.

Nu fortsätter lagbygget, fler nyheter kommer förhoppningsvis inom en snar framtid.

– Vi fortsätter på inslagen linje med kontinuitet i vårt lagbygge med att säkerställa de svenska förare som vi vet att våra fans och sponsorer uppskattar. Nu går vi vidare i lagbygget, vi för en del diskussioner med förare. Vi hoppas kunna presentera ytterligare namn inom en snar framtid, avslutar Mikael Holmstrand.

I och med att Casper fortfarande är junior blir han snitt 0.500.

Lejonen 2022
Oliver Berntzon 1.642
Mathias Thörnblom 1.000
Casper Henriksson 0.50

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna