- Annons -spot_img

Tai Woffinden: “Jag är redo”

Tai Woffinden gör som jag skrivit om tidigare idag sin första tävling för säsongen. I ett pressmeddelande skriver han om hur han ser på det som väntar.

- Annons - ad

Tai Woffinden är tillbaka på cykeln efter sin krasch i Manchester i höstas. När säsongen nu drar igång så är det i just Manchester som Tai gör sin årsdebut i Peter Craven Memorial.

– Det kommer att bli en häftig tävling. Efter Cardiff så anser jag att det är den häftigaste tävlingen som körs i Storbritannien 2022. Jag hoppas att de fantastiska fansen kommer fylla arenan, skriver Tai Woffinden.

Tai förklarar att det är ett viktigt test inför den stundande säsongen.

– Det kommer bli ett test för alla förare som är med. Det är ett starkt startfält, alla brittiska toppkillar kommer vara med. Plus Jason Doyle, Niels Kristian Iversen och Matej Zagar.

Målsättningen med tävlingen har Tai klar för sig.

– Alla som är med vill såklart vinna, det är givetvis mitt mål också. Det är viktigt att få en bra start och sedan fortsätta säsongen på samma nivå. Det här är början på en viktig säsong. Självklart är målet att ha framgång.

För Tai är det viktigt att hitta en bra motor. Enligt honom är det vad som kommer krävas för att han ska kunna vinna ytterligare en VM-titel.

– Allt beror på hur motorerna fungerar, det är det som avgör i GP-serien. Det är så sporten ser ut idag. Det är många som blir förvånade när de frågar mig vad jag behöver för att vinna igen och svaret är en bra motor.

Tai skriver i pressmeddelandet att han aldrig blir nöjd utan alltid vill ha mer.

– Har jag tränat i två timmar önskade jag att jag hade tränat i tre timmar. Jag jobbar hårt inför säsongen. Nu är siktet inställt på Manchester.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna