- Annons -

Tai Woffinden har intressanta saker på gång

Tai Woffinden har de senaste dagarna varit aktiv på sina sociala medier där han har presenterat några konkreta framtidsplaner och några mer kryptiska meddelanden.

- Annons -

För en dryg vecka sedan kommunicerade Tai Woffinden på sin Facebooksida att han 2022 kommer att representera Esbjerg Vikings utöver Wroclaw i Polen. Således blir det ingen styrning i Sverige för den populära britten 2022.

För några dagar sedan meddelade han även att han den 16 juni kommer att ha en tävling i Wroclaw för att fira att han har kört för klubben i tio år. Tai har kontrakt med klubben till och med säsongen 2024. Enligt honom själv kommer det bli en storslagen tävling med många kringarrangemang och ett startfält i världsklass. Det beskrivs som en megahappening och Tai meddelar att han jobbar hårt för att det ska bli storslaget.

Ett något mer kryptiskt meddelande har även publicerats på hans sociala medier där han förkunnar att han kan tänka sig att återvända till Storbritannien i framtiden. Under en förutsättning, att han kör för Belle Vue och enbart behöver köra hemmamatcherna.

Tai skriver även att han jobbar på några projekt som han ser fram emot att få berätta om längre fram. Det händer med andra ord mycket intressanta grejer kring den 31-årige britten i framtiden.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna