- Annons -

Tack för många bra år – men nu är det dags för en ny spelplats i serien

Cardiff har bjudit på många bra tävlingar genom åren och jag gillar verkligen staden. Men nu är det dags att byta arena.

- Annons -

De senaste åren har Cardiff tappat mycket publik, inte minst då det blir svårare och svårare att ta sig till staden i samband med GP-tävlingarna. För majoriteten av åskådarna har tagit sig till staden, lokalbefolkningen är inte särskilt intresserade.

Även om Cardiff är klassisk mark för GP-speedway så kanske det är dags att göra en förändring. Varför inte flytta deltävlingen till Wembley? En bana där många VM-finaler i speedway arrangerats tidigare.

Det skulle sannolikt leda till ökat intresse, sporten är betydligt större i England jämfört med Wales och dessutom skulle man säkert kunna locka in ny publik som tycker det ser häftigt ut.

Wembley har tidigare stått som värd för flera motorevenemang, så varför skulle man inte kunna göra det igen?

- Annons -

Jag tycker det skulle vara riktigt häftigt om man kunde få till det här framöver, det skulle garanterat gynna sporten.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna