- Annons -

Svenskt på startlinjen när det är dags att ta farväl av klassiska arenan

Under måndagskvällen ska Wolverhampton ta farväl av den klassiska arenan Monmore Green. Det görs genom en match mellan det nuvarande laget och ett gäng klubbikoner.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Wolverhampton Wolves har kört på Monmore Green sedan 1928. Men nu är det slut med det, säsongen 2023 blev den sista säsongen på den klassiska arenan. En enda tävling återstår innan motorerna tystnar för sista gången.

Den brittiska ligasäsongen är slut sedan några veckor tillbaka. I Wolverhampton återstår det dock en tävling. En tävling för att ta farväl av arenan. Det görs genom ett möte mellan nuvarande Wolves och tidigare Wolvesförare.

– Jag tror inte att det har sjunkit in än om jag ska vara ärlig. Vi har haft några oförglömliga minnen på Monmore Green. Det blir en kväll full av känslor, säger klubbens ägare Chris Van Straaten till klubbens hemsida.

Laguppställningar

- Annons -

Wolverhampton Wolves
1. Ryan Douglas
2. Luke Becker
3. Sam Masters
4. Steve Worrall
5. Rory Schlein
6. Zach Cook
7. Leon Flint

Wolves at heart
1.Richard Lawson
2. Tom Brennan
3.Chris Harris
4. Scott Nicholls
5. Jacob Thorssell
6. Kyle Howarth
7. Joe Thompson

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna