- Annons -

Svensken skriver kontrakt i Polen: ”Kommer bidra till min utveckling”

Under fredagseftermiddagen stod det klart att Theo Bergqvist skriver kontrakt i polska U24-ligan

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den kommande säsongen kommer Theo Bergqvist representera Czestochowas U24-lag. Det blir ett bra steg i hans karriär.

– Jag tycker det ska bli grymt kul och det kommer bli en stor bidragande faktor till att min utveckling kommer gå åt fortsatt rätt håll, skriver han i ett meddelande till Speedwayfans.se.

Hur ser du på årets säsong?

–  Årets säsong är jag väl ganska nöjd med. Jag kunde väl önskat mer och fått ut lite mer än vad jag fick men jag känner att jag haft en uppåtgående utvecklingskurva. Säsongen i sin helhet är jag nöjd med.

Masarna ansöker om en allsvensk plats: ”På ett tryggt sätt”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna