- Annons -

Smedstjärnan kan lämna laget: På väg till Dackarna

Daniel Bewley blev snabbt en publikfavorit i Eskilstuna. Efter bara en säsong i klubben kan britten nu vara på väg därifrån.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Daniel Bewley bidrog stort till att Smederna vann SM-guld. Den unga britten gjorde en imponerande säsong i Sverige, Polen och GP-serien. Det är dock oklart om han väljer att stanna i Smederna. Det ryktas att han är på väg till Dackarna.

– Det stämmer att Dackarna är ute efter honom, det har han nämnt för mig, säger Jerker Eriksson till Eskilstuna Kuriren.

Bewleys snitt gör att han inte kommer att kunna köra alla matcher för Smederna. Han kommer behöva stå vid sidan med jämna mellanrum.

- Annons -

– Blir det hos oss, så blir det inte varje match. Vi måste titta objektivt på det, hur bra blir vi om vi tar in honom och så får vi värdera efter det. Det var samma sak när vi släppte Gleb Chugunov och Andzejs Lebedevs, de fick vara kvar men på andra premisser och det är lite det vi snackat med Bewley om. Vi kan erbjuda honom en plats i truppen, men sen får vi se hur mycket han kan köra. Vi har ju snittproblemet att förhålla oss till.

Tidningen har varit i kontakt med Dackarnas Mikael Teurnberg som inte vill kommentera om Bewley är på väg till Dackarna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna