- Annons -

Succéföraren fullpoängare i krossen: ”En av mina bästa prestationer i karriären”

Victor Palovaara plockade maximala 15+3 poäng när Rospiggarna krossade Västervik i den första kvartsfinalen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det har varit en lyckad säsong så här långt för Victor Palovaara. Under tisdagskvällen inledde han och Rospiggarna kvartsfinalsmötet med Västervik på bästa sätt.

– Jag tycker vi gör en jättebra match hela laget och visar att vi är såpass bra att vi kan utmana alla lag. Nu har vi kommit halvvägs och det gäller att vi är med direkt från start nere i Västervik, säger Victor Palovaara.

För egen del är det svårt at inte vara nöjd med prestationen.

- Annons -

– Jag är helnöjd med min insats, en av de bättre tävlingarna jag gjort så här långt i karriären. Starterna funkade riktigt bra och det gör allt mycket lättare.

Vad var den stora skillnaden på lagen igår som du ser det?

– Jag skulle säga att vi kom igång bättre och det blev lite snöbollseffekt när vi kände att alla i laget var på tå och försökte pusha fram varandra.

Victors form just nu är mycket bra, det är en värmlänning som njuter.

- Annons -

– Hur kul som helst att det funkar och att formen är så bra. Det motiverar verkligen till att fortsätta och göra det här till en lång och rolig säsong, avslutar Victor Palovaara.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna