- Annons -

Stjärnföraren är klar för Dackarna: ”Tagit speedwayvärlden med storm”

Det har stått klart sedan en tid att Dan Bewley lämnar Smederna, under fredagen står det klart att ny klubbadress blir Dackarna från Målilla.

- Annons -

Daniel Bewley höjde sitt snitt ordentligt den gångna säsongen, han blev snabbt en stjärna i Smedlaget. Någon fortsättning blev det dock inte, istället fortsätter karriären i Målilla.

Den gångna säsongen var även hans första i GP-serien, under sensommaren vann han två raka GP-tävlingar och slutade på en sjätteplats i sammandraget.

Lagledare Mikael Teurnberg kommenterar värvningen.

– Daniel har tagit speedwayvärlden med storm de senaste säsongerna. Det vittnar inte minst hans framfart i GP-serien den gångna säsongen om. Två segrar och bra chans på bronset inför den avslutande tävlingen säger mycket om vilken säsong han hade och vilken kapacitet han har. Nu har vi fått ihop vår topp fyra och det känns väldigt bra med Rasmus Jensen, “Magic” (Maciej Janowski), Andzejs Lebedevs och Daniel Bewley. Vi har också två duktiga svenska förare i Filip Hjelmland och Ludvig Lindgren, säger Mikael Teurnberg till Dackarnas Facebooksida.

- Annons -

Dackarna 2023
Daniel Bewley, 2.153
Rasmus Jensen, 1.973
Maciej Janowski, 1.951
Andzejs Lebedevs, 1.638
Filip Hjelmland, 0.500
Ludvig Lindgren, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna