- Annons -

Stannar populära föraren i klubben? ”Glad över att få åka för Smederna”

Michael Jepsen Jensen är en populär förare i Eskilstuna, men frågan är hur hans framtid i klubben ser ut?

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Michael Jepsen Jensen hade ett tungt år när Smederna slutade på en sistaplats i årets upplaga av Bauahausligan. Enligt Eskilstuna Kuriren ska han vara klar för en fortsättning.

Jerker Eriksson låter inte lika säker på det när tidningen når honom.

– Ha ha ha, vem har sagt det? Jag snackade med honom i veckan faktiskt men att han är klar … nej, det kan jag inte säga, säger Jerker Eriksson till Eskilstuna Kuriren.

- Annons -

På huvudpersonen själv låter det som att en fortsättning är nära.

– Planen är att köra så mycket så att jag är redo för slutspelet med klubben. Men vi har inte skrivit något avtal ännu och det är ingen stress från min sida, det har det heller inte varit de andra åren mellan mig och Jerker. Vi vill alltid varandras bästa och det vill jag självklart även för klubben, säger Michael Jepsen Jensen.

– Jag vet inte exakt vad planen blir. Det beror såklart på några saker … jag kan inte lova hur mycket jag ska köra så det är lite komplicerat. Jag är glad över att få åka för Smederna och över att få vara en del av klubben men det är inte lätt, alla kostnader går upp och det är tufft för klubben att betala vad det verkligen kostar för oss att komma, fortsätter han.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna