- Annons -

Spännande matcher väntar ikväll

Det är jämnt i båda semifinalerna inför kvällens avslutning. Två spännande matcher väntar med förhoppningsvis mycket publik på läktaren.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Rospiggarna leder med två poäng när de åker till Eskilstuna för returmatchen. De gjorde en bra match igår men tyvärr för deras del spurtade Smederna bra och såg till att det enbart skiljde två poäng när det femtonde heatet var i mål. Jag anser att det sannolikt gör att Smederna vinner och går till final. Jag har svårt att tro att man inte vinner hemma mot Rospiggarna med mer än två poäng. Men det ska köras om det, man vet aldrig.

I Västervik känns det som att den första motståndaren som ska besegras är regnet. Därefter väntar en spännande match mellan Västervik och Dackarna. Dackarna leder med fyra poäng, jag tror det blir en jämn mach. Jag håller dock Västervik som favoriter i och med att man kör i Västervik. Ska Dackarna ha en chans måste Janowski komma igång, fyra poäng på en sådan kille räcker inte.

Jag hoppas verkligen att publiken sluter upp nu när restriktionerna är borta. Det finns inga ursäkter att inte vara på plats idag, nu fyller vi arenorna. Detta kommer bli häftigt.

- Annons -

Matcherna börjar 19:00 och visas i C mores kanaler samt sportkanalen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna