- Annons -

Smedprofilen om Bauhausligan: ”Det är sorgligt”

Det har pratats mycket om de ojämna matcherna i Bauhausligan i år. En som har fått nog av det är Smedikonen Magnus ”Zorro” Zetterström.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det har varit många matcher som har varit väldigt ojämna i år. Flera matcher har slutat med segrar med över 30 poäng. Det är många som har tröttnat på det, en av dem är Magnus Zetterström.

– Jag tycker det är sorgligt. När man håller på med elitidrott borde bästa lagen ställa upp hela tiden. Sedan är det säkert mycket ekonomi… klubbarna sparar pengar. Där är jag rädd för att de skjuter sig själva i foten. En speedwaymatch ska nästan sluta 45–45. Inte 63–27. Då blir det inte roligt. Jag hoppas vi får se de bästa förarna framöver, säger Magnus ”Zorro” Zetterström till Eskilstuna Kuriren.

– Det är klart att det är tråkigt. Men vi vet om situationen. Vi är inte den ligan nu att förarna prioriterar Sverige. Det är ganska långa resor. Mekanikerna gör helst inte de här resorna varje vecka, säger Jerker Eriksson.

- Annons -

Smedledaren utvecklar sitt resonemang.

– Om vi säger att Zengota ska köra sex matcher. Då vill jag hellre ha honom på fem hemmamatcher än fem bortamatcher för fansen och sponsorernas skull.

Jerker Eriksson förtydligar sedan att det inte hade spelat någon roll vilket lag man hade ställt upp med i Gislaved. Han menar att förlusten berodde på att de stjärnor som var på plats inte gjorde sitt jobb.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna